56χρονος βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του

22/06/2022 | 22:14

Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας μέσα σε σπίτι στην Ιεράπετρα καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής για μέρες.

Πρόκειται για έναν 56χρονο στον Περιστέρα Ιεράπετρας ο οποίος σήμερα το απόγευμα και αφού είχε να δώσει σημεία ζωής για πάνω από δύο 24ωρα, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του σύμφωνα με το ekriti.gr.

Ο 56χρονος ζούσε μόνος του και δραστηριοποιούνταν στην πόλη της Ιεράπετρας.

Όταν σταμάτησε να επικοινωνεί με έναν φίλο του γιατρό, ο τελευταίος αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι μπορεί να του έχει συμβεί.

Με τη σειρά του ενημέρωσε γείτονά του 56χρονου ο οποίος πήγε στο σπίτι του και αφού μπήκε μέσα τον εντόπισε νεκρό στην μπανιέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας με τον θάνατο να οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.

πηγή

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)