47χρονη πέθανε στα επείγοντα Κέντρου Υγείας – Έπαθε ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο

04/10/2025 | 14:35

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στους Γόννους Λάρισας από τον θάνατο 47χρονης στο Κέντρο Υγείας Γόννων, τη νύχτα της Παρασκευής (3.10.25).

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Γόννων Λάρισας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διακομιδής της υπέστη καρδιακή ανακοπή και σύμφωνα με την ανακοίνωση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, εισήχθη στα επείγοντα του Κέντρου Υγείας «άσφυγμη με μυδρίαση».

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών με ΚΑΡΠΑ η 47χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

Ενημερώθηκε η αστυνομία και δόθηκε εντολή για νεκροψία και νεκροτομή.

Η ανακοίνωση της 5ης ΥΠΕ

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η 5η ΥΠΕ.

«Στις 23:31 στις 03/10 Παρασκευή έλαβε κλήση το ΕΚΑΒ και αμέσως από το ΚΥ Γόννων αναχώρησε ασθενοφόρο με πλήρωμα διασωστών για το χωριό Αιγάνη (35 χιλιόμετρα από τους Γόννους) στις 23:55 το ασθενοφόρο παρέλαβε την 47χρονη και στις 00:31 έφθασε στο ΚΥ Γόννους. Κατά τη διάρκεια της διακομιδής η ασθενής έπαθε καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στα επείγοντα του ΚΥ άσφυγμη με μυδρίαση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ΚΑΡΠΑ (όπως προβλέπεται) και μετά από 50 λεπτά επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της. Εκλήθη η Αστυνομία για καταγραφή του περιστατικού και διετάχθη νεκροψία και νεκροτομή».

newsit.gr

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Πάτρας – Στη διασταύρωση-καρμανιόλα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση που ρήμαζε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός