43χρονος αγρότης σώθηκε από θαύμα – «Πέρασε» από πάνω του το τρακτέρ!

 

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 43χρονος στο χωριό Χανάκια Πύργου, το βράδυ του Σαββάτου, όταν το τρακτέρ του πέρασε κυριολεκτικά από πάνω του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο ιδιοκτήτης του τρακτέρ σταμάτησε στην αγορά του χωριού και να πάει στο καφενείο, μόλις κατέβηκε από τον γεωργικό ελκυστήρα, φάνηκε πως το χειρόφρενο δεν είχε πιάσει και προσπάθησε να το ανέβει πάνω για να τραβήξει καλύτερα το χειρόφρενο.

Όμως το τρακτέρ τον “πέταξε” μπροστά στις ρόδες με αποτέλεσμα μια εξ αυτών να περάσει από πάνω του, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά, – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ilialive.gr. Το τρακτέρ σταμάτησε την πορεία του λίγο πιο πέρα έχοντας προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα.

Με ασθενοφόρο ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana