392 προσλήψεις πρώην εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μέσω του ειδικού προγράμματος απασχόλησης της ΔΥΠΑ

10/01/2025 | 19:17

Ξεπέρασαν τους 390 οι ωφελούμενοι του ειδικού προγράμματος απασχόλησης της ΛΑΡΚΟ. Συγκεκριμένα, συνολικά 392 από τους 658 πρώην εργαζόμενους που έχουν εγγραφεί στο ψηφιακό μητρώο της ΔΥΠΑ, έχουν προσληφθεί σε φορείς που συμμετέχουν, όπως Περιφέρειες, Δήμοι, Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Πανεπιστήμια και άλλα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Στόχος της δράσης, προϋπολογισμού 60 εκ. ευρώ, είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης στο δημόσιο τομέα, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 31178/08-05-2024 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2686).

Η συνολική χρονική διάρκεια της επιδοτούμενης απασχόλησης είναι: α) έως 24 μήνες για ωφελούμενους έως 54 ετών και β) έως 7 έτη για ωφελούμενους 55 ετών και άνω. Οι ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές ανέρχονται στο ποσό των 1.210 ευρώ. 

Για τη Δημόσια Πρόσκληση, που περιγράφει αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, επισκεφτείτε τη διεύθυνση:

https://www.dypa.gov.gr/eidika-proghrammata-apaskholisis-ghia-anerghoys-…

Η Κλαυδία εξήγησε τη σημασία της Καρυάτιδας στην εμφάνισή της στη Eurovision

Τέλος ο Αλμέιδα από την ΑΕΚ

Με επιτυχία η 1η Ημερίδα 2025 – Ασφάλεια στην Εργασία ΦΩΤΟ

Μένει ο Βιτόρια στον Παναθηναϊκό

«Η Τελευταία Απολογία του Νίκου Κοεμτζή» έρχεται στην Πάτρα 

Μαρίνα Βλαχάκη: «Εδώ και 35 χρόνια η δουλειά μου απαξιώνεται από τα παιδιά του Στράτου Διονυσίου»

Παρουσίαση συλλογής διηγημάτων του Γιώργου Σπηλιόπουλου

Πύργος: Κατέληξε η γυναίκα που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην Παλαιοβαρβάσαινα