22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Αναβάλλεται λόγω κορονοϊού

02/03/2020 | 16:50

Την αναβολή του 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που επρόκειτο να διεξαχθεί από την ερχόμενη Πέμπτη 5 ως τις 15 Μαρτίου αποφάσισε η διοίκηση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

«Ύστερα από την τελευταία ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με την οποία αναβάθμισε την εκτίμησή του για την εξάπλωση του κοροναϊού, και με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διοίκηση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισε να αναβάλει τη διεξαγωγή του 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης» αναφέρει ανακοίνωση της διοίκησης και προσθέτει:

«Η ασφάλεια των εργαζομένων, των θεατών, των κατοίκων της πόλης της Θεσσαλονίκης και των προσκεκλημένων του φεστιβάλ από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελούν προτεραιότητά μας.

Εξετάζουμε την προοπτική διεξαγωγής του 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης για το τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου και θα επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό με περισσότερες πληροφορίες.

Ωστόσο, ένα σημαντικό μέρος των δράσεων της Αγοράς, του αναπτυξιακού τμήματος του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους διαπιστευμένους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο να δουν και να αξιολογήσουν τα ελληνικά ντοκιμαντέρ προκειμένου να τα συμπεριλάβουν στα μελλοντικά τους χρηματοδοτικά και φεστιβαλικά προγράμματα.

Επιπλέον, η δράση Docs in Progress (Ντοκιμαντέρ σε εξέλιξη), θα πραγματοποιηθεί online και έτσι η βράβευση και απόδοση των χρηματικών επάθλων θα ολοκληρωθεί χωρίς καθυστερήσεις».

 

Μηχανική βλάβη σε σκάφος αναψυχής 

Παράταση ως το 2026 στην εξώδικη επίλυση με «κούρεμα» προστίμων έως 75%

Με μηνιγγίτιδα και Γκιλαίν Μπαρέ δύο παιδάκια στο ΠΓΝΠ

Συνελήφθη εργαζόμενος ξενοδοχείου στα Χανιά για απόπειρα ασέλγειας σε 17χρονο

Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα – Τουλάχιστον 10 τραυματίες, ανάμεσά τους και ανήλικος

Ο γιατρός του Ντιόγκο Ζότα αποκάλυψε τις τελευταίες ώρες του σταρ της Λίβερπουλ – «Ταξίδεψε νύχτα για να αποφύγει τη ζέστη»

Αχαΐα: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα

Τι πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν πάτε βόλτα με τον σκύλο σας τις μέρες που έχει ζέστη