Ελένη Τσολάκη: Τέλος από το «Πρωινό Σαββατοκύριακο» του ΑΝΤ1

06/01/2026 | 11:41

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Γιώργος Σκρομπόλας στο Zappit, η Ελένη Τσολάκη ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το «Πρωινό Σαββατοκύριακο», χωρίς ωστόσο να αποχωρεί από το δυναμικό του ΑΝΤ1.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή της 28ης Δεκεμβρίου αποτέλεσε και το τελευταίο επεισόδιο με την παρουσιάστρια στο τιμόνι.

Στην τελική απόφαση του σταθμού βάρυνε καθοριστικά η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης από την πρεμιέρα έως και την εορταστική περίοδο. Οι επιδόσεις της φετινής προσπάθειας κρίθηκαν χαμηλότερες από τα προσδοκώμενα, οδηγώντας σε πρόωρη ολοκλήρωση.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται πλέον η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ανήκει στο δυναμικό του σταθμού και είχε θετική παρουσία στη θερινή ζώνη, χωρίς αυτή τη στιγμή να παρουσιάζει κάποια εκπομπή.

Η ώρα μετάδοσης της νέας εκπομπής δεν έχει «κλειδώσει», με τις πληροφορίες να θέλουν το ξεκίνημα να μεταφέρεται ελαφρώς αργότερα. Παράλληλα, αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο σχήμα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, με επαναδιαπραγματεύσεις συνεργασιών και πιθανές αποχωρήσεις.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης