Βαριά ήττα για τους Μπακς: Συνετρίβησαν με 45 πόντους διαφορά από τους Νετς

15/12/2025 | 11:29

Οι Νετς παρέσυραν τους Μπακς, επικρατώντας με το ευρύ 127-82 τα ξημερώματα της Δευτέρας 15/12 και ισοφαρίζοντας τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του franchise!

Ο Εγκόρ Ντεμίν σημείωσε 17 πόντους για το Μπρούκλιν, ενώ ο Νόα Κλάουνι πρόσθεσε 16, σε μια επικράτηση με διαφορά 45 πόντων, κάτι που οι Νετς είχαν πετύχει ξανά στις 9 Ιανουαρίου 1993 απέναντι στους Γουίζαρντς, όταν αγωνίζονταν ακόμη στο Νιου Τζέρσεϊ.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια για το Μπρούκλιν, το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν με ρεκόρ 3-13. Παράλληλα, έφτασε τις τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς, έπειτα από το αρχικό 0-9.

Από την άλλη πλευρά, ο Γκάρι Τρεντ Jr. σημείωσε 20 πόντους, ενώ ο Κάιλ Κούζμα πρόσθεσε 13 πόντους, μάζεψε επτά ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ για τους Μπακς, που πλέον μετρούν τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια από τη στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στις 3 Δεκεμβρίου.

Έτσι, τα «Ελάφια» υποχώρησαν στο 11-16 της κατάταξης, έχοντας ρεκόρ 3-9 μακριά από το Fiserv Forum.

Τα δωδεκάλεπτα: 37-25, 65-48, 99-71, 127-82.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ