Ηνωμένο Βασίλειο: Άνδρας δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από πρώην εστεμμένη

30/08/2025 | 16:48

Η εκδρομή του Στίβεν Κένεντι και της συζύγου του στο Ντόρσετ, στην Αγγλία, είχε προγραμματιστεί για να γιορτάσουν δύο σημαντικά γεγονότα: την ανάρρωσή του από τον καρκίνο και τη συμπλήρωση 40 χρόνων έγγαμου βίου.

Όμως, αντί να απολαύσουν ρομαντικές στιγμές, βρέθηκαν μπλεγμένοι σε έναν εφιάλτη όταν η Σαμάνθα Γουίλιαμσον, πρώην μοντέλο και βασίλισσα ομορφιάς, τους πλησίασε και επιτέθηκε σεξουαλικά στον Στίβεν, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εξόδου του ζευγαριού.


Όταν εκείνος προσπάθησε να την απωθήσει, η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα, με την Γουίλιαμσον να πετάει τα ποτά και ένα κερί πάνω στο τραπέζι, προκαλώντας πανικό στη σύζυγό του.

Η ένταση κορυφώθηκε,  όταν οι δύο τους κατέληξαν στο πάτωμα, με την Γουίλιαμσον να φτύνει και να τραυματίζει τον Στίβεν.

Η αστυνομία δεν προχώρησε στη σύλληψή της και απλώς μετέφερε την πρώην βασίλισασα της ομορφιάς, στο σπίτι της.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε για σεξουαλική επίθεση και καταδικάστηκε σε έξι μήνες κοινωνικής εργασίας και 1.000 λίρες αποζημίωση στον Στίβεν.

Η ποινή αυτή προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του θύματος, το οποίο θεωρεί ότι η τιμωρία για την Γουίλιαμσον ήταν ιδιαίτερα ήπια, ειδικότερα εάν συγκριθεί με τις συνέπειες που θα υπήρχαν, αν το ίδιο περιστατικό είχε διαπραχθεί από έναν άντρα.

Η Γουίλιαμσον, που στο παρελθόν ήταν μια διάσημη προσωπικότητα στον κόσμο του μόντελινγκ, αντιμετωπίζει τώρα τις συνέπειες μιας σειράς αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Αν και η δικηγόρος της υποστήριξε ότι η ψυχική της κατάσταση και η εξάρτησή της από το αλκοόλ έπαιξαν ρόλο στην επιθετική της συμπεριφορά, ο Στίβεν δεν μπορεί να αποδεχτεί την ελαφριά ποινή που της επιβλήθηκε.

Πηγή : Daily Mail

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ