Πώς έγινε η τραγωδία στους Παξούς με το 4χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε σε πισίνα

23/08/2025 | 10:33

Ενώπιων εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί μέσα στην ημέρα (23.08.2025) η μητέρα της 4χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας στην πισίνα σπιτιού, στους Παξούς.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε την Παρασκευή, σε πισίνα γειτονικού σπιτιού στους Παξούς. Η 4χρονη διέφυγε από την προσοχή των γονιών του και έπεσε στην πισίνα με αποτέλεσμα να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις της.

Για το σοκαριστικό συμβάν συνελήφθη από την πρώτη στιγμή η μητέρα του. Πληροφορίες αναφέρουν πως όση ώρα βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα, ήταν σε κατάσταση σοκ.

Το άτυχο κοριτσάκι που δεν επανήλθε στη ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ήταν το μονάκριβο παιδί της οικογένειας από την Αλβανία, η οποία ζει και εργάζεται στους Παξούς εδώ και πολλά χρόνια.

Το άψυχο σώμα του παιδιού βρήκε ο μάγειρας της βίλας, στην οποία ήταν η πισίνα. Όπως φαίνεται από τις έρευνες, η 4χρονη έφυγε από το σπίτι της και πήγε στην βίλα που είναι 150 μέτρα κάτω από το σπίτι της.

Η μητέρα της, με το που κατάλαβε ότι το παιδί απουσιάζει, ξεκίνησε να ψάχνει την περιοχή μέχρι που άκουσε τις φωνές του μάγειρα.

Οι τουρίστες που διέμεναν στη βίλα, δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

newsit

Κέικ καραμέλα
03/02/2026 | 01:35

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!