“΄Εκοψαν” τον Ανδρέα Φούρα από λαμπαδηδρόμο – Η αντίδρασή του

12/11/2025 | 07:44

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο πρώην υφυπουργός Ανδρέας Φούρας για την απόρριψη της αίτησής του να κρατήσει την Ολυμπιακή Δάδα και να μετάσχει ως λαμπαδηδρόμος, σημειώνοντας σε ανάρτησής του, την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό.

Ας μην ξεχνάμε ότι επί της υφυπουργίας του είχαν έρθει οι Ολυμπιακοί αγώνες στην Αθήνα. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: Είχα την φιλοδοξία για μια ακόμη φορά να τρέξω κρατώντας την ολυμπιακή δάδα. Το κριτήριο κατά την ΕΟΕ ήταν η προσφορά του λαμπαδηδρόμου στον αθλητισμό. Δεν κρίθηκα άξιος για αυτό η αίτησή μου απορρίφθηκε. Και ας έχω τιμηθεί με το ανώτατο βραβείο προσφοράς στον αθλητισμό από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή από τον ίδιο τον Σάμαρανκ,και ας έχω εκδόσει το προεδρικό διάταγμα με το οποίο οργανώνεται και λειτουργεί η ίδια η ΕΟΕ και ας το κτήριο που στεγάζει την ΕΟΕ μπορεί να ήταν ακόμη γιαπί αν δεν το έπαιρνα στις πλάτες μου άστα να πάνε….. έχω να πω άλλα 100 αν … ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!

"΄Εκοψαν" τον Ανδρέα Φούρα από λαμπαδηδρόμο - Η αντίδρασή του

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη