Χαμός στο Πρωινό με το «καρακιτσαριό» του Αθερίδη - «Όταν κατ…άς στη θάλασσα, το βρίσκεις στο αλάτι»! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Έξω φρενών οι συντελεστές της εκπομπής με τις δηλώσεις του ηθοποιού στην Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη φωτογραφήθηκαν μαζί στο κρεβάτι πριν από μερικές εβδομάδες και τα σχόλια που δέχτηκαν ήταν πολλά. Εμφανώς ενοχλημένοι ξεκαθάρισαν με δηλώσεις τους ότι το έκαναν για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούν.

Το θέμα επανέφερε χθες το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του και ο καλεσμένος του, Θοδωρής Αθερίδης επανέλαβε ότι η φωτογράφιση ήταν promotion για τη δουλειά τους. Όμως, ο ηθοποιός είπε και μία φράση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Πρωινό. «Αισθητικά δεν μου αρέσει, είναι ένα καρακιτσαριό αυτό που γίνεται, είναι αντιαισθητικό», δήλωσε ο Θοδωρής Αθερίδης και ακολούθησε χαμός…

«Εμείς τόσα χρόνια στηρίζουμε και τις παραστάσεις και τα σίριαλ, με καλή διάθεση. Αν τον ενοχλούσε θα μπορούσε να πει στον Γρηγόρη δεν γουστάρω να μιλήσω για το θέμα αυτό», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη. Σε πιο έντονο ύφος συνέχισε ο Θέμης Γεωργαντάς: «Τόσα χρόνια εμείς είχαμε σεβαστεί το γεγονός ότι αυτοί δεν έβγαιναν ποτέ να πουν για τη σχέση τους. Τώρα πώς λέει καρακιτσαριό που οι ίδιοι βγήκαν και το είπαν»; Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν κατουράς στη θάλασσα, το βρίσκεις στο αλάτι».

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης