ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ στην Αχαϊα φυλλορροεί- Αποχώρησε και ο Ηλίας Γκοτσόπουλος

μετα την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτη ιασωνα φωτηλα- οι νεες κινησεις του κομματος

Μια ακόμη απώλεια για το ΠΟΤΑΜΙ Αχαϊας ! Μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του κόμματος Ιάσωνα Φωτήλα και τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα, έρχεται η αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου Ηλία Γκοτσόπουλου, με αποτέλεσμα το κόμμα στην περιοχή να δείχνει σημεία διάλυσης και να φυλλορροεί επικίνδυνα.

Όπως λέει πλέον δημόσια, ο πρώτος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο Αχαϊας στις εκλογές του 2015 (είχε βάλει 1.759 ψήφους), δεν έχει πια καμιά σχέση με το κόμμα.

Ο Ηλίας Γκοτσόπουλος -που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία- μιλώντας στο tempo24 απάντησε και στην έντονη φημολογία που τον θέλει να εντάσσεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μάλιστα στο ψηφοδέλτιο των επομένων εκλογών.

«Δεν μου έχε γίνει καμιά πρόταση και δεν πρόκειται να είμαι υποψήφιος βουλευτής» τόνισε, κλείνοντας έτσι κάθε ανάλογο ενδεχόμενο.

Από το ψηφοδέλτιο του 2015 αρκετοί ήδη έχουν αποχωρήσει ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

 

Πάντως μετά και την αποστασιοποίηση του Ηλία Γκοτσόπουλου το ΠΟΤΑΜΙ χάνει δύο σημαντικά στελέχη του. Ωστόσο η παρουσία προ ημερών του επικεφαλής Σταύρου Θεοδωράκη στην Πάτρα, θέλει να σηματοδοτήσει τη δυναμική επανεκκίνηση του κόμματος στο νομό.

Άλλωστε στην κεντρική επιτροπή του κόμματος βρίσκονται δύο υποψήφιοι βουλευτές Αχαϊας, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αβραμίδης (δεύτερο επιλαχών στις εκλογές του 2015) και ο Λάκης Υφαντής. Ενώ στο Πολιτικό Συμβούλιο μετέχει ο Δημήτρης Αβραμίδης , ενώ στην Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ), είχε εκλγεί στο προεδρείο ο Βασίλης Γκολφινόπουλος , επίσης υποψήφιος βουλευτής.

Ο Δημήτηρς Αβραμιδης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ

 

Γεγονός που υποδηλώνει ότι η Αχαϊα έχει ισχυρή παρουσία στα κεντρικά καθοδηγητικά όργανα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ. Γι’ αυτό και ο Σταύρος Θεοδωράκης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην περιοχή, προκειμένου να ανακάμψει το κόμμα, που δημοσκοπικά βρίσκεται σε… χαμηλό βαρομετρικό!!!

Απόστολος Βουλδής

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ