Πάτρα: Υποχώρησε το προαύλιο στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Βαρβάρας - "Βούλιαξε" όχημα του δήμου - Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους μαθητές

και τη λειτουργία του σχολείου

"Βούλιαξε" ξαφνικά ημιφορτηγό του δήμου Πατρέων την ώρα που εκτελούσε εργασίες μέσα στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Αγίας Βαρβάρας (6ο και 19ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο και 44ο Νηπιαγωγείο).

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το όχημα βρισκόταν μέσα στο προαύλιο προκειμένου να βοηθήσει στις εργασίες κοπής κλαδιών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το προαύλιο υποχώρησε και η ρόδα του οχήματος "βούλιαξε". Αμέσως το όχημα ακινητοποιήθηκε ενώ είχαν ήδη απομακρυνθεί από τον συγκεκριμένο χώρο οι μαθητές πριν ξεκινήσουν οι εργασίες, συνεπώς δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας για τα παιδιά. Άμεσα επιλήφθηκαν οι διευθυντές του σχολικού συγκροτήματος που βρίσκεται στην οδό Σολωμού και Σμύρνης.  Οι διευθύνεις του σχολείου άλλωστε, είχαν λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους μαθητές. 

Το πρόβλημα προέκυψε ως φαίνεται, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των δυνατών βροχοπτώσεων, καθώς από εκείνο το σημείο περνούν οι υδροροές. Άμεσα ήταν και τα αντανακλαστικά του δήμου, ο οποίος έστειλε μεγάλο όχημα προκειμένου να ρυμουλκύσει το ημιφορτηγό από το προαύλιο. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ