Μέσω DNA η ταυτοποίηση του θύματος του τροχαίου στην Πατρών - Κορίνθου - Από την Αιγιάλεια ο ιδιοκτήτης του οχήματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Το όχημα που οδηγούσε ανήκει σε 75χρονο από την Αιγείρα Αιγιαλείας

Εξέταση DNA αναμένεται να "ρίξει" φως, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr στην ταυτότητα του άνδρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου μεταξύ Διακοπτού και Αιγίου.

Η ταυτοποίηση της σορού του, που έχει μεταφερθεί στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρϊο "Παναγία Βοήθεια", δεν επιτρέπει την αναγνώριση του θύματος της θανατηφόρας μετωπικής σύγκρουσης του Ι.Χ αυτοκινήτου που οδηγούσε με νταλίκα.

dsads_2.jpg

Πηγές αναφέρουν πως το όχημα στο οποίο σκοτώθηκε ακαριαία, ανήκει σε 75χρονο από την Αιγείρα, ωστοσο η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει πως ο κάτοχος του αυτοκινήτου είναι και ο νεκρός.

14797406_691768524331340_32672841_n2222_3.jpg

Υπενθυμίζεται πως μετά την σφοδρότητα της συγκρούσης στο αυτοκίνητο που μετατράπησε σε άμορφη μάζα σιδερικών, εγκλωβίστηκε ο οδηγός, και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ η νταλίκα κατάληξε σε χαντάκι.

Μ.Κ.Π

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

"Θρίλερ" με την ταυτοποίηση του νεκρού στο δυστύχημα της Πατρών - Κορίνθου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ συγκλονιστικές εικόνες από τα συντρίμμια του οχήματος - Στο τροχαίο με νεκρό στην Πατρών - Κορίνθου

Διαβάστε επίσης