"Καμπάνα" στον Πατρίσιο Ροντρίγκες για την μπουνιά

στον Φιγκέιρας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Καμπάνα τριών αγωνιστικών, το αναμενόμενο δηλαδή, επιβλήθηκε στον Πατρίσιο Ροντρίγκες για το εκτός φάσης χτύπημα στον Φιγκέιρας στο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας, έσπευσε να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ο οποίος αρχικά την είχε… γλιτώσει καθώς δεν είχε γίνει αντιληπτή η μπουνιά του στον αντίπαλο.

Ουσιαστικά ο Αργεντινός την «πλήρωσε» με χρήση του βίντεο και έτσι θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με την Λάρισα και τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και την Κέρκυρα στο Κύπελλο.

Ωστόσο, στην «Ενωση» σκέφτονται ήδη να ασκήσουν έφεση, αν και κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί αφού το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ λάβει το σκεπτικό της τιμωρίας.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α) PATRICIO JULIAN RODRIGUEZ (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 31244/10-10-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 13ης-10-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού διακοσίων (200,00) ευρώ».
 

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ