ΟροΠαίδιο: Εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού - για παιδιά, εφήβους & ενήλικες

«Σας περιμένουμε να εξερευνήσουμε τοπία ελεύθερης έκφρασης, επικοινωνίας και συνεργασίας. ..»

Το Θεατρικό Παιχνίδι, αποτελεί τον άξονα της Παιδαγωγικής Θεάτρου. Είναι μια σύγχρονη μέθοδος που προσεγγίζει τη Τέχνη και τον Πολιτισμό ως μια μορφή ανθρώπινης επικοινωνίας και έκφρασης.

Τα εργαστήριά μας, αποτελούν μια ευχάριστη παιδαγωγική διαδικασία όπου οι συμμετέχοντες απελευθερώνουν τη φαντασία τους και αλληλεπιδρούν, λειτουργούν αυθόρμητα και εκφράζονται μέσα από τα συναισθήματα… εκεί όπου ο καθένας μας είναι μοναδικός και όλοι μαζί βιώνουμε τη χαρά της ομαδικής δημιουργίας.

Οι πολλαπλές του διαστάσεις  και η μορφή του που συχνά αλλάζει, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας, κάνουν το Θεατρικό Παιχνίδι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Η ομάδα μας, αποτελείται από έμπειρους Παιδαγωγούς και Θεατρολόγους, ειδικευμένους στην Παιδαγωγική Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού, σύμφωνα με την μέθοδο του κ. Λάκη Κουρετζή.

Τα εργαστήριά μας:

-Εργαστήρι Ελεύθερης Έκφρασης  - για γονείς & παιδιά (1,5 - 2,5 χρονών)

-Εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά (ομάδες από 2,5  έως 11 χρονών)

-Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού για εφήβους

-Εργαστήρι Έκφρασης & Επικοινωνίας για ενήλικες

 

Διοργανώνουμε επίσης, εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία, βιωματικά σεμινάρια για ενήλικες, παιδικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, γενέθλια κ.α.

 

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εργαστηρίων και των λοιπών δράσεων, στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/Oropaidio

Πληροφορίες - Κρατήσεις:
ΟροΠαίδιο - Κανακάρη 101β
2610220034 - 6908278464 - 6946573094
[email protected]

 

 

 

Διαβάστε επίσης