Γιατί δεν θέλει να ξαναδουλέψει με τον Μουτσινά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει «δύσκολο άνθρωπο»

Τι γεύση της άφησε η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά στην παράσταση «Κοκομπλόκο»; Γιατί δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί του; Φέτος το καλοκαίρι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, πραγματοποίησε μία περιοδεία με την παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Κοκομπλόκο». Η ηθοποιός όμως, μιλώντας στην κάμερα του «La biri biri», αποκάλυψε ότι δεν πέρασε καλά σε αυτή τη συνεργασία και όπως τόνισε δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Μουτσινά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει «δύσκολο άνθρωπο».  Τι έγινε σε αυτή την περιοδεία με τον Νίκο Μουτσινά; «Τι ξέρεις;. Δεν μπορώ να πω πολλά», απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η περιοδεία με την παράσταση «Κοκομπλόκο» ήταν δύσκολη λόγω του παιδιού; «Πάρα πολύ. Δεν ήταν δύσκολο λόγω του παιδιού, ήταν δύσκολο γενικά.», είπε η ηθοποιός.

«Τι τύπος είναι ο Νίκος; Θεωρώ ότι θα μπορούσες να κάνεις μια εκπομπή με τον Νίκο.», ήταν η επόμενη ερώτηση. «Μου το έχουν ξαναπεί αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να δουλέψω ξανά με τον Νίκο, είναι δύσκολος. Δεν νομίζω ότι ταιριάζουμε τελικά πάρα πολύ.», απάντησε η ηθοποιός.

Αυτό σημαίνει ότι με τον Νίκο Μουτσινά είναι τσακωμένοι; «'Οχι, εγώ δεν τσακώνομαι. Δεν είμαστε τσακωμένοι, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξαναδουλέψουμε μαζί.», τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε επίσης