Δ. Κουτσούμπας: Η αρνητική ψήφος μας στο νέο αντιδραστικό νομοσχέδιο είναι δεδομένη - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις επείγουσες ρυθμίσεις

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις επείγουσες ρυθμίσεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

«Η αρνητική ψήφος μας στο νέο αντιδραστικό νομοσχέδιο είναι δεδομένη. Δεδομένη θα είναι και η πάλη μας ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές και η δράση μας στους αγώνες ενάντια σε όσους και όσες εδώ μέσα σηκώνουν το χέρι τους και ψηφίζουν τα απαράδεκτα νομοσχέδια σφαγιασμού του λαού μας» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε «Τα μέτρα υπηρετούν την πλουτοκρατία, είναι εργαλείο για την κατάργηση βασικών λαϊκών δικαιωμάτων. Έχουν οδηγήσει στην πτώχευση του λαού μας, αυτή είναι η στρατηγική της κυβερνήσης και της ΕΕ».

«Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που έρχεται να συμπληρώσει ένα ακόμα τμήμα από τα προαπαιτούμενα αντιλαϊκά μέτρα της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου και φαρμακερού μνημονίου» τόνισε ο  γγ της ΚΕ του ΚΚΕ

Αναφερόμενος στον τομέα της Υγείας ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι «Τι να πούμε για την άσχημη κατάσταση στον τομέα της Υγείας με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής κυβέρνησης οξύνονται όλα τα προβλήματα με τις ελλείψεις προσωπικού, με τα προβλήματα υποδομών και με την υποχρηματοδότηση»

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ