Θεσσαλονίκη: Σε κλοιό διαδηλωτών η πόλη για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη η κινητοποιήσεις των συνδικάτων

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης διαδηλώνουν το απόγευμα του Σαββάτου συνδικάτα και εργαζόμενοι, όπου αργότερα αναμένεται η ομιλία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συγκέντρωση που διοργανώνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ. Εργαζόμενοι από όλη τη Βόρεια Ελλάδα δίνουν το παρών στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Λίγα μέτρα παρακάτω η Λαϊκή Ενότητα πραγματοποιεί τη δική της συγκέντρωση με τον πρόεδρό της, Παναγιώτη Λαφαζάνη, να βρίσκεται επίσης εκεί, όπως μεταδίδει τοthestival.gr. Κλειστή είναι η Εγνατία και στα δυο ρεύματά της.

Την παράσταση κλέβει η συγκέντρωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης του μπλοκ των εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας.

Με μαύρες σημαίες, πυρσούς στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στις πρακτικές της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι είναι αδιαμφισβήτητα το μπλοκ των εργαζομένων που ξεχωρίζει στη σημερινή συγκέντρωση.

Μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώνονται στην πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας με αφορμή τα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ. Ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης και κάλεσε τον λαό σε ξεσηκωμό, χωρίς συμβιβασμούς, ενάντια στη φτώχεια και τη μιζέρια.

Διαβάστε επίσης