Πάτρα: Είσαι απόφοιτος ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ; Κέρδισε ένα χρόνο σπουδών στο ΙΙΕΚ Euroteam

Δες αναλυτικά πως

Το ΙΙΕΚ Euroteam, στην Πάτρα, παρέχει την ευκαιρία στους απόφοιτους ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ, να αποκτήσουν Κρατικό Δίπλωμα ΙΕΚ, μόλις σε ένα χρόνο!

Οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ, έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν απευθείας στο τρίτο εξάμηνο σπουδών του ΙΙΕΚ Euroteam, σε συναφή ειδικότητα με αυτήν της ειδικότητας προέλευσης, να αναβαθμίσουν τους τίτλους σπουδών τους και να αποκτήσουν συγκριτικά πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας.

unnamed.png

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Όμιλου Euroteam κ. Χρήστος Μάνθος, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το ΙΙΕΚ Euroteam προσφέρει ολοκληρωμένα πρόγραμμα σπουδών σε 25 ειδικότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της αγοράς με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στον τομέα της εκπαίδευσης από το 2005 και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της νομοθεσίας, ο Όμιλος  Euroteam δίνει την ευκαιρία στους αποφοίτους των  ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ της Δυτικής Ελλάδας, να σπουδάσουν σε συναφή ειδικότητα με αυτήν της ειδικότητας προέλευσης και να αποκτήσουν κρατικό δίπλωμα σε ένα χρόνο.

Βέβαια, σε κάθε περίπτωση οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα των ΙΙΕΚ Euroteam, ανεξάρτητα της ειδικότητας προέλευσης και να αποκτήσουν κρατικό δίπλωμα σε δυο χρόνια, με την εγγύηση και την αξιοπιστία του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου.

Καλούμε τους απόφοιτους των ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ, να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας, Αγίου Ανδρέου και Παντανάσσης 4 στην Πάτρα, και να ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους και τους καθηγητές μας, για τις 25 ειδικότητες υψηλής απορρόφησης από την αγορά εργασίας του ΙΙΕΚ Euroteam.»

Ο οικονομικός διευθυντής του Ομίλου Euroteam κ. Ευάγγελος  Πολίτης, υπογραμμίζει: «Στο ΙΙΕΚ Euroteam έχουμε προσαρμόσει τα δίδακτρα στις ανάγκες της εποχής χωρίς όμως, να κάνουμε εκπτώσεις στο υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχουμε στους σπουδαστές μας.

Η απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου σε ένα μόλις χρόνο, αποτελεί μια ευκαιρία για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ, καθώς μπορούν να βγουν κατάλληλα εξοπλισμένοι στην αγορά εργασίας, με το μισό κόστος σπουδών.»

 

Διαβάστε επίσης