Στόχος βανδάλων ο Πύργος στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου

"Ζωγράφισαν" το κτήριο

Στόχος - για μια ακόμη φορά - των «γνωστών – αγνώστων», έγινε ο Πύργος των Υψηλών Αλωνίων, καθώς λίγες μόλις μέρες μετά τον καθαρισμό και το βάψιμο που έγινε από συνεργείο του Δήμου, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που η πλατεία συγκεντρώνει αρκετό κόσμο, κάποιοι ανεγκέφαλοι – προφανώς νεαρής ηλικίας – έκαναν την δική τους… αισθητική παρέμβαση χρωματίζοντας την μπροστινή όψη του Πύργου.

Πλέον και ο Δήμος να στείλει συνεργείο να ξαναβάψει, κανείς δεν εγγυάται ότι ο Πύργος δεν θα δεχτεί και πάλι τις …επισκέψεις αυτών των ατόμων, που θα έπρεπε να ντρέπονται γι’ αυτή τους την ενέργεια.

Η χρήση του πύργου των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, συνεχίζει ν’ απασχολεί τον Δήμο, μετά και τη ματαίωση της επαναλειτουργίας του παραδοσιακού κυλικείου. Μεταξύ άλλων έχει προταθεί να δημιουργηθεί χώρος πληροφόρησης για επισκέπτες, ως προς τη διαμονή και διασκέδασή τους, έκθεση τοπικών προϊόντων, φωτογραφίας, βιβλίου και προβολή αξιοθέατων, καθώς και της τοπικής ιστορίας, με events κι ελεύθερο internet.

Πηγή: aigialeianews.gr

Διαβάστε επίσης