Πατρών - Κορίνθου: Που πρέπει να κινηθείτε με χαμηλές ταχύτητες - Ομαλά διεξάγεται η κίνηση των εκδρομέων

Με κάθε μέσο η έξοδος των ταξιδιωτών του Δεκαπενταύγουστου

Σε δυο σημεία της Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου, θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή οι οδηγοί που θα κινηθούν το τριήμερο του 15γουστου στον υπο κατασκευή αυτοκινητόδρομο, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που βρίσκονται σε ισχύ, εξαιτίας εκτέλεσης εργασίων. 

Πρόκειται για την περιοχή του Πλατάνου στην Ακράτα και στις Λυγιές Κορινθίας, όπου η κίνηση των οχημάτων, γίνεται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες.

Σε επικοινωνία του tempo24.gr, με το κέντρο λειτουργίας της Ολύμπιας Οδού, η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα της Πατρών - Κορίνθου, διεξάγεται χωρίς προβλήματα. Ανάλογη ήταν η εικόνα και το πρωί, ωστόσο εξαιτίας της αυξημένης κίνησης σε συνδυασμό με τα υπό εκτέλεση έργα, στα δυο προαναφερόμενα σημεία, παρατηρήθηκε ανάσχεση της ροής, χωρίς όμως να υπάρξει πλήρης ακινητοποίηση των οχημάτων.

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας στα εθνικά οδικά δίκτυα.

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου:

Σήμερα Σάββατο 13 Αυγούστου για το ρεύμα εξόδου από τις 06:00 έως τις 16:00 και τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 για το ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα και από τις 16:00 έως τις 23:00.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μέτρα, τοπικού κυρίως χαρακτήρα, περιλαμβάνουν αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση σε όλο το οδικό δίκτυο, ανάλογα με τις τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής, στα αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς, κ.λ.π., ρύθμιση κυκλοφορίας από τροχονόμους σε κόμβους, διόδια και περιοχές που γίνονται εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς και ενημέρωση των πολιτών σε περιπτώσεις κυκλοφοριακών ή άλλων προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης