Τροχαίο ατύχημα για τον Κώστα Βουτσά

στη Θάσο!

Σε τροχαίο ατύχημα στη Θάσο ενεπλάκη ο Κώστας Βουτσάς. Ο γνωστός ηθοποιός που στα 83 του έγινε πατέρας και απέκτησε ένα πανέμορφο γιο, τον Φοίβο, με την σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού έπεσε θύμα τροχαίου με το βανάκι που μετακινούνταν στο νησί. 

Μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του από την παράσταση “Το μήλο” ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε περιοδεία και ένας από τους προορισμούς του ήταν και η Θάσος και στην περιοχή Λιμενάρια. Καθώς λοιπόν, βρισκόταν μέσα στο βαν που τους μετέφερε, τράκαραν με ένα άλλο όχημα. 

Αμέσως έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο και τους μετέφερε όλους στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Σε επικοινωνία με τον Κώστα Βουτσά που δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά. Ταρακουνηθήκαμε από το τρακάρισμα και πήγαμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Ευτυχώς, δεν πάθαμε τίποτα και είμαστε έτοιμοι για την παράσταση”. 

Όσο για το τροχαίο ατύχημα, ανέφερε: “Δεν έφταιγε ο δικός μας οδηγός. Ο οδηγός στο άλλο όχημα φρέναρε απότομα, γύρισε το τιμόνι του και μπήκε στο δικό μας ρεύμα, με αποτέλεσμα να γίνει το τρακάρισμα”. 

Να αναφέρουμε πως η παράσταση του Γιώργου Βάλαρη “Το μήλον” με πρωταγωνιστές τον Κώστα Βουτσά και τον Γιώργο Κωνσταντίνου έχει δυο παραστάσεις στη Θάσο (χθες και σήμερα) και θα συνεχίσει την περιοδεία της στη Χαλκιδική. 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης