Λάλας - Ρώπα: Απέκτησαν εγγόνι και δεν το έμαθε κανείς!

Από τον μόλις 20 ετών γιο τους

Ο Θανάσης Λάλας και η Χρύσα Ρώπα έχουν εγγόνι. Ο μόλις 20 ετών γιος τους Κωνσταντίνος πριν από ένα χρόνο απέκτησε γιο. Τα ευχάριστα νέα επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ο δημοσιογράφος υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος που έγινε παππούς.

«Η φίλη του Κωνσταντίνου στο Παρίσι θέλησε να κρατήσει ένα παιδί και το κράτησε. Τον Σεπτέμβριο, ο Ίωνας- Θανασάκης θα κλείσει έναν χρόνο, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που τον έχουμε στη ζωή μας και τον αγαπάμε πολύ. Ο Κωνσταντίνος παρ’ ότι είναι μόλις 20 χρόνων, έχει την ωριμότητα μεγάλου ανθρώπου και χαίρομαι που σεβάστηκε την επιθυμία της φίλης του να κρατήσει το παιδί. Σήμερα, ζει στο Παρίσι, σπουδάζει Τέχνη, δουλεύει και είναι και μπαμπάς», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Δεν παίζει ρόλο σε ποια ηλικία θα κάνεις παιδί, διότι ένα παιδί, όποτε κι αν έρθει στη ζωή σου, είναι μια υπογραφή ευτυχίας. Δεν υπάρχει καλύτερη συντροφιά στη ζωή μου από τον Κωνσταντίνο και την Αριάδνη. Κάθε φορά που πηγαίνω στο Παρίσι για να τον δω, θέλω να κρατάω τέσσερις άδειες “τσάντες ψυχής”να τις γεμίζω μ’αυτά που μου λέει το παιδί μου. Είναι ένα τρομερά ενδιαφέρον άτομο και είμαι ερωτευμένος μαζί του».

Διαβάστε επίσης