Πάτρα: Διακίνηση ηρωίνης στο πάρκινγκ Καλεντζώτη - Συνελήφθη 25χρονη την ώρα που προμήθευε εννέα ατόμα

κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες

Για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών κατά εξακολούθηση συνελήφθη μία 25χρονη, μεσημβρινές ώρες χθες, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση που διενεργήθηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Γραφείου Ασφαλείας – Επιτελικού, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Β΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Ειδικότερα, η ανωτέρω 25χρονη εντοπίστηκε στο παραλιακό πάρκο ''ΚΑΛΕΝΤΖΙΩΤΗ'' να προμηθεύει ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα ηρωίνη, σε εννέα άτομα που προσέρχονταν σταδιακά στην εν λόγω περιοχή, τα οποία επίσης συνελήφθησαν, ενώ στη συνέχεια κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και οχτώ δεκάτων (4,8gr) ηρωίνης που βρέθηκαν στην κατοχή των τεσσάρων εκ των εννέα αρχικά συλληφθέντων ατόμων, καθώς και το χρηματικό ποσό των οχτακοσίων πενήντα τεσσάρων ευρώ (854,00€) και επτά (07) κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της 25χρονης συλληφθείσας.

Διαβάστε επίσης