Πάτρα: Αφόρητη η κατάσταση στο ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου με τη ζέστη! Γιατροί φέρνουν το δικό τους ανεμιστήρα και τον κλειδώνουν όταν τελειώσει η εφημερία τους! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΙΚΑ Α.Αλεξίου Πάτρα, 8-7-2016,δεν υπάρχει κληματισμός και έτσι κάθε ιατρός έχει τον δικό του ανεμιστήρα που τον κλειδώνει στην αποθήκη πριν αναλάβει την εφημερία του!

Όπως είχε γράψει το tempo24.gr, στον Εισαγγελέα προχώρησαν σε σχετική αναφορά για το θέμα της έλλειψης κλιματισμού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιατρών ΠΕΔΥ Πάτρας Χαράλαμπος Μπονάνος. Παράλληλα αναφέρθηκε και το θέμα της καθαριότητας στα πολυιατρεία του πρώην ΙΚΑ στην Πάτρα.

Ως προς την απάντηση της 6ης ΥΠΕ για τα δύο ζητήματα που έχουν προκύψει δηλώνει ότι δεν ικανοποιεί τον Σύλλογο καθώς θα έπρεπε να είχαν ήδη αντιμετωπιστεί κι ότι αφορούν τη δημόσια υγεία, γι αυτό και ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας.

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος είχε δώσει απάντηση στην 6η ΥΠΕ και τον κ. Κωστακιώτη ότι "εδώ και ενάμιση μήνα τουλάχιστον μας έχει υποβάλλει στο μαρτύριο του καύσωνα. Θα έπρεπε ως ένδειξη ελάχιστης ευαισθησίας να έρθει απο δω ο ίδιος και να διαπιστώσει τις φωνές μας κι όχι να προσπαθεί τώρα να δώσει λύσεις στο πρόβλημα του κλιματιτικού. Ήταν γιατρός του ΠΕΔΥ κι όφειλε να έρθει απο εδώ να δούμε με τον Σύλλογο το πρόβλημα κι αν δεν μπορουσε να λύσει το πρόβλημα δεν χάθηκε ο κόσμος να πήγαινε σπίτι του".

Η κατάσταση πάντως δεν έχει αλλάξει και γίνετα χειρότερη όσο περνούν οι μέρες. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της 6ης ΥΠΕ Δ. Κωστακιώτης είπε ότι δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα από χθες, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει επισκευή σε όλα τα κλιματιστικά συστήματα του χώρου. Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες, σημειώθηκε λιποθυμικό επεισόδιο το μεσημέρι της Παρασκευής και μάλιστα σε ιατρό του καταστήματος. Ο ιατρός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο και έλαβε εξιτήριο μετά τις εξετάσεις. 

Διαβάστε επίσης