Στην Πάτρα το 9ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας - Κύπρου - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

12-17 Ιουλίου με την συμμετοχή 24 ομάδων-δικηγορικών συλλόγων

O Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών ανέλαβε την διοργάνωση του 9ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας – Κύπρου που θα διεξαχθεί στην Πάτρα 12-17 Ιουλίου 2016.

Προηγήθηκαν 8 πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις οι οποίες εδραίωσαν τον θεσμό και το καθιέρωσαν ως ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στον χώρο του μαζικού και επιστημονικού αθλητισμού!

Μέσα από την αναπτυσσόμενη αυτή διοργάνωση , εκτός από την διασκέδαση του παιχνιδιού , δημιουργήθηκαν φιλίες , ωραίες και αξιομνημόνευτες στιγμές μεταξύ συναδέλφων με βάση το αγαπημένο μας άθλημα του Μπάσκετ.

Στην φετινή διοργάνωση, στην οποία για πρώτη φορά θα συμμετέχουν 24 ομάδες – Δικηγορικοί Σύλλογοι , τέσσερεις εκ των οποίων από την Κύπρο και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερα γήπεδα της πόλης μας (Απόλλωνα , ΕΑΠ, ΠΓΕ και Αλεξιώτισσας).

ejujlbkvtd577b702f1ce61.jpg

Θα συμμετάσχουν 400 δικηγόροι απ’ όλη την Eλλάδα και την Kύπρο και πλήθος επισκεπτών θα έλθει στην Πόλη μας ,γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερο στόχο του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας για την τόνωση της τουριστικής κίνησης της πόλης μας.

Το πλήρες πρόγραμμα του Πρωταθλήματος και όλα τα νέα μπορεί ο καθένας να τα παρακολουθήσει στην ιστοσελίδα http://www.basketlawyer.gr/

και στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/967932579948730/ 9o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ –ΠΑΤΡΑ 2016-07-05

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

* Τάκης Παπαδόπουλος (Α’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Πατρών) e-mail:[email protected]

* Θεόδωρος Χόρμπας (Ταμίας Δ.Σ. Πατρών) e-mail: [email protected]

* Γεώργιος Τσίρης (Μέλος Δ.Σ. Πατρών) e-mail: [email protected]

* Φίλιππος Καραμούζης e-mail: [email protected]

* Ανδρέας Παπαδόπουλος e-mail: [email protected]

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά... | Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας from Tilem Tsardakas on Vimeo.