"Έκλεψαν" την παράσταση οι κυρίες

περιστέρα Μπαζιάνα και Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Η λαμπερή εμφάνιση της   Περιστέρας Μπαζιάνα,  συζύγου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και  Μαρέβα Γκραμπόφσκι, συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης  Κυριάκου Μητσοτάκη, «έκλεψε την παράσταση» στο χθεσινοβραδινό δείπνο που διοργάνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κιν Μουν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα και θα επισκεφθεί σήμερα τη Λέσβο.
 

 
Συγκεκριμένα,  η κ. Μπαζιάνα  φορούσε ένα κόκκινο βραδινό φόρεμα, με μήκος μέχρι  λίγο πάνω από το γόνατο, ενώ η κ. Γκραμπόφσκι -  η οποία είχε φθάσει πρώτη μαζί με τον κ. Μητσοτάκη  και σχεδόν αυττόχρονα με το ζεύγος Βούτση -  φορούσε ένα σκούρο μαύρο φόρεμα «Zeus and Dione»,  σε  αρχαιοελληνικές γραμμές και μία μπορντό  ζώνη για «κοντράστ».
 
Το πρωθυπουργικό ζεύγος έφτασε δέκα λεπτά αργότερα από τα ζεύγη Μητσοτάκη και Βούτση.
 
Η Περιστέρα είχε  μία συζήτηση λίγων λεπτών με την Μαρέβα,  ενώ όταν κάθισαν στο τραπέζι  συζήτησε και με τον πρόεδρο της ΝΔ,  που καθόταν στα δεξιά της.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες παρά ένα σχετικό  αρχικό «μούδιασμα», καθώς ήταν η πρώτη τους συνάντηση, το κλίμα ήταν πολύ καλό μεταξύ των δύο κυριών στη συνέχεια.