"Έχασε" τη μητέρα της η Βιβή Τσιάμη

Το μήνυμα στο facebook

Δύσκολες ώρες για τη Βιβή Τσιάμη που έχασε τη μητέρα της. Η Βασιλική Τσιάμη έχασε τη μάχη με τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη τους οικείους της. Η κηδεία της θα τελεστεί το απόγευμα της Δευτέρας, ώρα 18:00 μ.μ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Πριν από λίγες ημέρες το γνωστό μοντέλο, με ένα κείμενο που ανήρτησε στο Facebook, είχε αναφερθεί στην ασθένεια της μητέρας της και στις στιγμές αγωνίας που βίωνε.

«Αν δεν έχετε ξυπνήσει ιδρωμένοι από άγχος, αν δεν έχετε κλάψει όλη μέρα-κάθε μέρα στους διαδρόμους ενός νοσοκομείου, αν δεν έχετε χάσει το στήριγμά σας, είτε σύντροφο, είτε φίλους, είτε συγγενείς και συνεργάτες που πιστεύατε πως υπό τέτοιες συνθήκες θα ήταν δίπλα σας ό,τι και να έχει συμβεί, αν δεν έχετε νιώσει ότι παρ’ όλα αυτά δεν μπορείτε να σκεφτείτε άλλα άτομα εκτός από αυτά τα παραπάνω και κανέναν άλλον, αν δεν σας έχουν προδώσει, εάν δεν έχετε καρδιοχτυπήσει κάθε φορά που έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μην τυχόν ακούσετε άσχημες ειδήσεις επειδή είστε σε τέτοια κατάσταση που είναι πιθανό ενδεχόμενο, αν δεν έχετε ευχηθεί να γύριζε ο χρόνος πίσω ή δεν έχετε προσευχηθεί σε κάθε Θεό, τότε ίσως δεν ξέρετε τι σημαίνει πόνος.

«Αυτό ελπίζω φυσικά για όλους μας. Να μην ξέραμε, να μην ξέρουμε, να μη μαθαίναμε ποτέ. Αλλά δεν γίνεται. Γίνεται όμως να εκτιμούμε -καθημερινά- 3, 4 αγαθά: τη ζωή, την υγεία, την αγάπη και τη συγχώρεση. Έχουμε την πολυτέλεια της ανάσας για τα ρίσκα, για το συναίσθημα, για την αυθεντικότητα, για το μαζί για ένα «συγνώμη, σ’ αγαπώ» - “συγχώρα με, σε συγχωρώ”. Όχι για τα πρέπει, τα καθώς πρέπει, τη λογική, την εύκολη λύση. Να αγκαλιάζετε και να δίνετε ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπήσατε ή αγαπάτε. Τώρα. Τώρα που εσείς μπορείτε και εκείνοι τα αποδέχονται ή σας τα δίνουν αντίστοιχα… Ήρεμο, καλό μας βράδυ», είχε γράψει η Βιβή Τσιάμη.

Διαβάστε επίσης