Το μήνυμα της Βιβής Τσιάμη μετά τον χωρισμό της με τον Πρίντεζη

Τι έγραψε στο facebook

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά η Βιβή Τσιάμη. Καθώς  λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πρίντεζη, έχει να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα υγείας ενός αγαπημένου της προσώπου. Η γνωστή Playmate ανήρτησε στον λογαριασμό της στο facebook  ένα συγκινητικό μήνυμα κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει συχνά

Η Βιβή Τσιάμη έγραψε: «Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων που ίσως παραμείνουμε άγνωστοι και όμως η αγάπη και η ανησυχία για τον άνθρωπό μας, μας κάνει να εκτιμούμε την ζωή και την αξία της, όπως επίσης και το μεγαλείο της συμπόνιας και της συνανθρωπιάς. Μια καλή κουβέντα, μια αγκαλιά παρηγοριάς έστω και από κάποιον που δεν γνωρίζεις καν, αλλά ζει το ίδιο δράμα στο διπλανό κρεβάτι κλινικής, μπορεί για λίγο να απαλύνει τον πόνο της ψυχής.

Αν δεν έχετε ξυπνήσει ιδρωμένοι από άγχος, αν δεν έχετε κλάψει όλη μέρα-κάθε μέρα στους διαδρόμους ενός νοσοκομείου, αν δεν έχετε χάσει το στήριγμά σας, είτε σύντροφο, είτε φίλους, είτε συγγενείς και συνεργάτες που πιστεύατε πως υπό τέτοιες συνθήκες θα ήταν δίπλα σας ό,τι και να έχει συμβεί, αν δεν έχετε νιώσει ότι παρόλο αυτά δεν μπορείτε να σκεφτείτε άλλα άτομα εκτός από αυτά τα παραπάνω και κανέναν άλλον, αν δεν σας έχουν προδώσει, εάν δεν έχετε καρδιοχτυπήσει κάθε φορά που έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μην τυχόν ακούσετε άσχημες ειδήσεις, επειδή είστε σε τέτοια κατάσταση που είναι πιθανό ενδεχόμενο, αν δεν έχετε ευχηθεί να γύριζε ο χρόνος πίσω ή δεν έχετε προσευχηθεί σε κάθε Θεό, τότε ίσως δεν ξέρετε τι σημαίνει πόνος.

Αυτό ελπίζω φυσικά για όλους μας. Να μην ξέραμε, να μην ξέρουμε, να μην μαθαίναμε ποτέ. Αλλά δεν γίνεται. Γίνεται όμως να εκτιμούμε -καθημερινά- 3,4 αγαθά: την ζωή, την υγεία, την αγάπη και την συγχώρεση. Έχουμε την πολυτέλεια της ανάσας για τα ρίσκα, για το συναίσθημα, για την αυθεντικότητα, για το μαζί για ένα "συγνώμη, σ' αγαπώ"-"συγχώρα με, σε συγχωρώ". Όχι για τα πρέπει, τα καθώς πρέπει, την λογική, την εύκολη λύση. Να αγκαλιάζετε και να δίνετε ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπήσατε ή αγαπάτε. Τώρα. Τώρα που εσείς μπορείτε και εκείνοι τα αποδέχονται ή σας τα δίνουν αντίστοιχα... Ήρεμο, καλό μας βράδυ....»

Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών του Γιώργου Πρίντεζη με νέα σύντροφο.

Πηγή: newsbeast.gr