Νάσος Κωταντούλας: Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το Επιστημονικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το Επιστημονικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης είναι ο Νάσος Κωταντούλας. 

 

Ο γνωστός Πατρινός επιστήμονας, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Καρόλου Πράγας από το 1996-1999. Εν συνεχεία παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Αγγλία για 2 χρονια και ένα ακόμη στην Νέα Υόρκη όπου για άσκηση και μετεκπαίδευση στην αθλητιατρική αποκατάσταση στα sports medicine και rehabilitation και στη χειροθεραπεία (manual therapy).

Υπηρέτησε για 12 μήνες σε στρατιωτικά νοσοκομείο σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Το 2002 ανοίγει το δικό του κέντρο φυσικοθεραπείας στην οδό Φιλοποίμενος στην Πάτρα. Εργάστηκε σε ομάδες, όπως στην Αχαϊκή, τη Θύελλα Πατρών, την Ορμή (χάντμπολ), την Ολυμπιάδα (μπάσκετ)  τον Απόλλωνα και την Παναχαϊκή. Ο Νάσος Κωταντούλας συνόδευε πάντα τις ομάδες στους αγώνες τους, εδώ αλλά και στο εξωτερικό και ήταν "παρών" στις προπονήσεις. 

Το 2010 γίνεται μέλος του τεχνικού team της Παναχαϊκής μέχρι το 2013. Το 2014 αποκτά το δικό του ιατρείο στην Αθήνα (λεωφόρος Μεσογείων 10). 

Το 2007, μάλιστα είχε ανοίξει κέντρο και στην Κάτω Αχαΐα το οποίο σήμερα λειτουργεί ο φυσικοθεραπευτής Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος. 

Ο Νάσος Κωταντούλας ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για την επιστημονική του κατάρτιση αλλά και για να εξοπλίζει με σύγχρονα μηχανήματα το ιατρείο του. 

Στο Κέντρο του Νάσου Κωταντούλα, επίσης παρέχονται θεραπείες βελονισμού, ρεφλεξολογία και εναλλακτικές θεραπείες. Η βασική του εξιδείκευση ε΄ναι στην σπονδυλική στήλη, στις δισκοκήλες του αυχένα, σε οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, σπονδυλοαθροίτιδες, τενοντίτιδες, αθλητικές κακώσεις, τροχαία ατυχήματα και άλλα. 

Επιστημονικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης

Ιωάννη Βλάχου 1

.Έναντι Μεταγωγών 

Δέχεται κατόπιν ραντεβού 

6973248066

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ