Ψηφίζουμε Λουξ και την ανεβάζουμε ακόμη πιο ψηλά στην Ευρώπη - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ

Ευρωπαικα Βραβεια Επιχειρησεων

Τη θέση του Ευρωπαίου Πρωταθλητή Επιχειρηματικότητας διεκδικεί μία ελληνική επιχείρηση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε έναν από τους πιο διακεκριμένους διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη.

Πρόκειται για τη Λουξ, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που έχει κερδίσει τους Έλληνες καταναλωτές και διεκδικεί επάξια τη θέση της στην παγκόσμια αγορά. Μια εταιρεία που εκπροσωπεί την άλλη όψη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αυτής που παράγει, καινοτομεί και προωθεί την ανάπτυξη, βασιζόμενη στην εξωστρέφεια και τη δημιουργία ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.

Ο ετήσιος διαγωνισμός European Business Awards (ΕΒΑ), που διεξάγεται από το 2007, έχει ως σκοπό να αναδεικνύει τις πιο πρωτοποριακές επιχειρήσεις της Ευρώπης, προάγοντας την επιτυχία, την καινοτομία και την ηθική στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Με την ψήφο των καταναλωτών, η Λουξ αναδείχθηκε πρώτη ανάμεσα σε 36 συμμετοχές ελληνικών επιχειρήσεων στην α' φάση ψηφοφορίας των ΕΒΑ, κερδίζοντας τον τίτλο του "National Public  Champion", ως η "πρωταθλήτρια" επιχείρηση της Ελλάδας.

Περνώντας στη β' φάση του διαγωνισμού, η Λουξ θα αναμετρηθεί με 31 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, διεκδικώντας πλέον τον τίτλο του "European Public Champion", ως η καλύτερη επιχείρηση στην Ευρώπη. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω, ανοιχτής στο κοινό, on-line ψηφοφορίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 26 Απριλίου.

Με δραστηριότητα στο χώρο από τη δεκαετία του 1950, η Λουξ είναι η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση αναψυκτικών και χυμών, με σταθερά αυξητική πορεία στο μερίδιο της ελληνικής αγοράς και παρουσία σε 20 χώρες διεθνώς. Εδώ και δεκαετίες η εταιρεία, που ανήκει εξολοκλήρου σε Έλληνες επιχειρηματίες και έχει έδρα στην Αχαΐα, αναπτύσσεται δυναμικά με γνώμονα την καινοτομία και την παραγωγικότητα.

Χρησιμοποιώντας 100% ελληνικές πρώτες ύλες και αυθεντικές γεύσεις, η Λουξ δημιουργεί προϊόντα με προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή και, ταυτόχρονα, για την οικονομία, καθώς με την απασχόληση 120 οικογενειών και τις συνεχείς επενδύσεις συμβάλλει στη διατήρηση και δημιουργία θέσεων εργασίας.

Τα αναψυκτικά και οι χυμοί Λουξ, έχοντας καθιερώσει την παρουσία τους στα ράφια των εγχώριων σούπερ μάρκετ, ταξιδεύουν πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο, πρεσβεύοντας στο εξωτερικό τη μοναδική γεύση και ποιότητα των ελληνικών προϊόντων.

Για να υποστηρίξετε κι εσείς την ανάδειξη της Πατραϊκής εταιρείας Λουξ, ως Καλύτερης Επιχείρησης της Ευρώπης στο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας EBA, μπορείτε να επισκεφθείτε

την ιστοσελίδα της Λουξ (www.loux.gr) ή

τον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/17036, ώστε να συμμετέχετε στην ψηφοφορία.

Διαβάστε επίσης