Πάτρα: Ανοίγει τις πύλες της στις 9 Απριλίου η έκθεση Westia 2016

Αναμένονται πάνω από 15.000 επισκέπτες

Με 151 εκθέτες απ’ όλη την Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τα νότια Ιόνια Νησιά ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 9 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας, η 1η κλαδική έκθεση Εστίασης και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας Westia 2016.

Οργανωτικός φορέας της έκθεσης είναι ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως την Δευτέρα 11 Απριλίου και στα περίπτερα της αναμένεται να περιηγηθούν περισσότεροι από 15.000 επισκέπτες.

«Η Westia ξεκινά φέτος με την προοπτική να εδραιωθεί ως μόνιμος θεσμός και ετήσια συνάντηση των επαγγελματιών Εστίασης και Τουρισμού και όλων όσοι εμπλέκονται στην προμηθευτική αλυσίδα των επιχειρήσεων του χώρου», αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαϊας, Γιώργος Κοτοπούλης.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι καλύφθηκαν και οι 151 διατιθέμενες θέσεις περιπτέρων της έκθεσης των 7.000 τ.μ. «Πρόκειται, πραγματικά, για μια σημαντική επιτυχία όλων όσων εργάζονται για την καλή προετοιμασία και την οργάνωση της WESTIA 2016. Αλλά και μια απόδειξη ότι η έκθεση αυτή, η μεγαλύτερη, πλέον, εκτός Αθηνών κλαδική έκθεση Εστίασης, ήταν κάτι απολύτως αναγκαίο, κάτι που έλειπε από την περιοχή και που το φετινό πρώτο βήμα θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα τα επόμενα χρόνια», αναφέρει ο Εμπορικός Διευθυντής της έκθεσης Δημήτρης Κούτρας.

Η Westia θα περιλαμβάνει και σειρά παράλληλων δράσεων με σκοπό να αναδειχθούν όλες οι νέες τάσεις στον χώρο της Εστίασης και του Τουρισμού.

Προσκλήσεις ηλεκτρονικά στο http://www.westia.gr/?section=1933&language=el_GR