Παράνοια σε δύο νέα βίντεο των τζιχαντιστών - Πυροβολούν εν ψυχρώ και "ανατινάζουν" τον Πύργο του Άιφελ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

απειλούν ανοιχτά τη Γερμανία!

Τι κι αν έχουν ήδη στα χέρια τους το αίμα εκατοντάδων αθώων ψυχών; Όπως φαίνεται αυτό δεν τους είναι αρκετό. 

Οι φανατικοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν στόχους που προκαλούν ανατριχίλα.

Μόλις τέσσερις μήνες μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι και λίγες ημέρες μετά τα συντονισμένα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες, οι τζιχαντιστές μοιάζουν αποφασισμένοι να συνεχίζουν να σκορπούν τον τρόμο.

Και μέσα από τα δύο νέα βίντεο που έχουν βγει στη δημοσιότητα το μόνο σίγουρο είναι πως τα καταφέρνουν.

Εκτέλεση on camera!

Το πρώτο βίντεο ξεκινά με μια προειδοποίηση, αφού αναφέρεται ξεκάθαρα πως οιτρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες ήταν μόνο "μια γεύση", απειλώντας ουσιαστικά για νέο μακελειό στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα διεθνών μέσων ενημέρωσης, ο Hicham Chaib είναι ο επικεφαλής της "θρησκευτικής αστυνομικής δύναμης" των τρομοκρατών και έχει πάρει μέρος σε αποκεφαλισμούς και φριχτά βασανιστήρια στη Συρία τα τελευταία χρόνια.

download_7.jpg

download_5.jpg

download_4.jpg

download_3.jpg

Στο νέο βίντεο εκτοξεύει απειλές και ακολούθως εκτελεί έναν άνθρωπο που είναι γονατισμένος και τον οποίο οι τζιχαντιστές κατηγόρησαν για κατασκοπεία! Στα πλάνα πριν την εκτέλεση, περιλαμβάνοντες εικόνες από το χάος που επικρατούσε στις Βρυξέλλες μετά τα "χτυπήματα" των τζιχαντιστών.

Στη συνέχεια του νέου βίντεο μιλάει στην ολλανδική γλώσσα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους του Βελγίου, προς τη βελγική κυβέρνηση, προς την Ευρώπη, τον υπόλοιπο κόσμο και τη συμμαχία που μάχεται κατά του Ισλαμικού κράτους. Όσο βομβαρδίζετε τους μουσουλμάνους με τα F-16, θα σας σκοτώνουμε".

Ο Chaib εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος τον Μάρτιο του 2013, όμως οι φριχτές πρακτικές του τον έκαναν πολύ γρήγορα να ανελιχθεί μέσα στην τρομοκρατική οργάνωση. Η βάση του είναι η Ράκα και έχει συμμετάσχει σε πολλά βίντεο προπαγάνδας των τζιχαντιστών.

Θέλουν να ισοπεδώσουν το Παρίσι!

Στο δεύτερο βίντεο απεικονίζονται οι... ευσεβείς πόθοι των τζιχαντιστών. Που δεν είναι άλλοι από το να ισοπεδώσουν την "καρδιά" της Ευρώπης. Το βίντεο, που ως συνήθως αποτελεί δείγμα επαγγελματικής δουλειάς και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις κινηματογραφικές ταινίες του Χόλυγουντ, ξεκινά με ένα ποτάμι από αίμα να κυλά ανάμεσα σε αμερικανικά δολάρια, μαχαίρια και όπλα.

Στην συνέχεια απεικονίζει την ανατίναξη και την πλήρη καταστροφή του συμβόλου του Παρισιού, του Πύργου του Άιφελ. Οι εικόνες είναι... κλεμμένες από ένα video game πολέμου, με το μήνυμα, ωστόσο, να είναι σαφές.

download.jpg

download_1.jpg

download_2.jpg

Ο τίτλος του βίντεο είναι ο εξής: "Ένα μήνυμα για τους Δυτικούς Kafir (σ.σ. άπιστους) από τους υποστηρικτές του Χαλιφάτου". Η αφήγηση είναι στα Αγγλικά, ενώ υπάρχουν υπότιτλοι στα αραβικά και δημοσιεύτηκε στο YouTube, πριν φυσικά "κατέβει" άμεσα.

Ακόμη περιλαμβάνει πλάνα από επιθέσεις εναντίον του Ισλαμικού Κράτους αλλά και ρεπορτάζ από δελτία ειδήσεων σχετικά με επιθέσεις των τζιχαντιστών.

"Σε εσένα Δυτικέ άπιστε, εσένα που θέλησες να πολεμήσεις το Ισλάμ", προειδοποιεί ο αφηγητής, "η εκδίκηση έρχεται, εναντίον των νέων σταυροφόρων και θα γίνει με την άδεια του Αλλάχ".

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΕΣ

Δείτε το πρώτο βίντεο κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Δείτε το δεύτερο βίντεο κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης