Σε "κακή" μέρα η Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησε την τρίτη θέση στον κόσμο

συγκινημένη για το χάλκινο

Δεν βρέθηκε στην καλύτερή της μέρα, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό για να την κρατήσει μακριά απ’ το βάθρο. Η Βούλα Παπαχρήστου άρπαξε την ευκαιρία, όπως χαρακτηριστικά είπε, κατέκτησε το χάλκινο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου του Πόρτλαντ και δεν έκρυψε την χαρά της γι’ αυτό.

«Πολύ χαρά, έχουμε τρελαθεί. Είμαι πολύ συγκινημένη, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Ήταν ένας κακός αγώνας από εμένα, ωστόσο άρπαξα την ευκαιρία. Ήμουν εδώ, στον μεγάλο αγώνα και έκανα ότι χρειαζόταν», σχολίασε στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ , ενώ για τους στόχους τους για τη συνέχεια είπε: «Δεν σκέφτομαι κάτι διαφορετικό από αυτό που σκεφτόμουν μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Οι στόχοι μας είναι ίδιοι και αφορούν τις διοργανώσεις του ανοιχτού».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τον σύζυγο μου, τον προπονητή μου, τον ΣΕΓΑΣ και όλους όσοι με έχουν βοηθήσει», ενώ σχετικά με το τελευταίο άλμα της Αμερικανίδας αντιπάλου σχολίασε: «Σίγουρα αγχώθηκα. Η αναμονή μου δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο άγχος. Τελικά όλα πήγαν καλά».

sporfm.gr

Διαβάστε επίσης