Ανήλικοι συνελήφθησαν για κλοπές οχημάτων

συλεληφθησαν απο αστυνομικους

Καθένας από τους δυο ανήλικους που ονειρεύονταν βόλτες με κλεμμένο όχημα, ανέλαβε από μια... πόρτα του Ι.Χ. αυτοκίνητου που ήθελαν να κλέψουν στις Σέρρες! Μόλις παραβίασαν και τις δυο, όμως, έγιναν αντιληπτοί από τον 36χρονο ιδιοκτήτη και το έβαλαν στα πόδια.

Ο 36χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία στην οποία έδωσε την περιγραφή των επίδοξων κλεφτών και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις. Λίγη ώρα αργότερα, οι δύο 17χρονοι Έλληνες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς Ασφάλειας, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής οχήματος.

*** Άλλοι τρεις ανήλικοι, δυο Έλληνες ηλικίας 17 και 16 χρόνων και ένας 16χρονος Γεωργιανός, έκλεψαν το μοτοποδήλατο ενός 44χρονου στο Κιλκίς και έκαναν με αυτό τις βόλτες τους επί τρεις ημέρες. Όμως, τελικά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρήκαν στην κατοχή τους το κλεμμένο μοτοποδήλατο, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

*** Να αντλήσει βενζίνη από το ρεζερβουάρ του Ι.Χ. αυτοκινήτου μιας γυναίκας στο Ηράκλειο προσπαθούσε ένας 30χρονος Έλληνας, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα από αστυνομικούς του T.A.E. τη στιγμή που είχε παραβιάσει την τάπα του ντεπόζιτου και γέμιζε ένα δοχείο που είχε μαζί του. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Διαβάστε επίσης