Ο διεθνής Τύπος πλέκει το... εγκώμιο στον Ολυμπιακό για το 43ο πρωτάθλημα

Αναφορές σε όλον τον πλανήτη

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που αναφέρονται στην κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Κυριακή (28/2) και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, μετά τη νίκη επί της Βέροιας με 3-0.

Ο Θρύλος κατέρριψε όλα τα ρεκόρ, με τελευταίο αυτό της πιο γρήγορης μαθηματικής εξασφάλισης του τίτλου και όπως είναι λογικό έγινε πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ όλου του κόσμου.

145229.jpg

Πρώτη και καλύτερη η ιστοσελίδα της «UEFA», η οποία κάνει ειδική μνεία στην ομάδα του κ. Σίλβα. Επίσης, οι μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες της Ευρώπης αναφέρθηκαν στα επιτεύγματα των «ερυθρόλευκων», καθώς μεταξύ άλλων η «Marca», η «Mundo Deportivo», η «Daily Mail», η «A Bola», το «Reuters», το «Yahoo», το «Euronews», η «L’ Equipe» αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για την κατάκτηση του τίτλου από τους Πειραιώτες.

oly.jpg

Βέβαια, η αναφορά στην κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος από την ομάδα μας ξεπερνά και τα όρια της Ευρώπης με ιστοσελίδες από Βραζιλία, Αργεντινή, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Χιλή, Καναδά, Αμερική να αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στους Πρωταθλητές Ελλάδος!

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης