Η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πάτρας κατά του Λάκη Λαζόπουλου

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πάτρας σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος χθες στην εκπομπή του. 

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Με μεγάλη θλίψη και οργή παρακολουθήσαμε εχθές την δήλωση του κ. Λαζόπουλου αναφερόμενος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε λέγοντας ότι  «Όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα»

Αρχικά είναι σαφές ότι ως ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ είμαστε κάθετα αντίθετοι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που προσπαθεί να εφαρμόσει και ο κ. Σόιμπλε γεγονός που αποδεικνύεται από τους αγώνες και τις δράσεις μας κατά την διάρκεια της κρίσης που περνά η χώρα μας!

Ανεξαρτήτως του πώς αντιλαμβάνεται  όμως ο καθένας μας τα πολιτικά δρώμενα καθώς και την πορεία που αποφασίζει να χαράξει θα περίμενε κανείς τουλάχιστον από έναν άνθρωπο που έρχεται σε άμεση επαφή με τον κόσμο και επηρεάζει την κοινή γνώμη με την ιδιότητα που κατέχει, να προωθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα αξιοποιώντας ουσιαστικά το ρόλο που έχει  και όχι να προσβάλει χιλιάδες Έλληνες και  Ελληνίδες με αναπηρία με μοναδικό σκοπό να προπαγανδίσει  και να κάνει τα δικά του  πολιτικά παιχνίδια.

Ευελπιστούμε ότι θα έχει μετανιώσει για αυτή του την δήλωση και περιμένουμε να ζητήσει μια συγγνώμη από όλους τους Έλληνες και ελληνίδες με κινητική αναπηρία.

Αγωνιστικά

ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ