Αποκαλύπτει γιατί τελείωσε το «Δέστε Τους» ο Νίκος Μουτσινάς

Καλεσμένος της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε γιατί τελείωσε η εκπομπή «Δέστε Τους» και τον λόγο που αποχώρησε από το κανάλι του Alpha.Καλεσμένος στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «Καλημερούδια», ήταν ο Νίκος Μουτσινάς το πρωί της Δευτέρας. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής, αποκάλυψε γιατί τελείωσε η εκπομπή «Δέστε τους» και γιατί αποχώρησε από το κανάλι του Alpha.

«Το Δέστε Τους ήταν μια πολύ ωραία εκπομπή. Ήταν πια ένα δωμάτιο. Όλα τα ωραία όμως πρέπει να έχουν ένα τέλος για να μείνουν ωραία. Γιατί να μη φύγω; Το έκανα πέντε χρόνια. Πόσο καιρό πια; Για ποιο λόγο να το κάνω; Είχε πάρει μια φόρα μόνο του, πήγαινε. Δεν υπήρχε ένα άγχος με τα νούμερα, το ζεις αυτό. Το πρωί με τα νούμερα είναι το χειρότερο πράγμα....Με το Δέστε τους είχαμε καταφέρει να είμαστε παρέα και συνήθεια. Μπορεί τότε να μην το εκτιμούσα τόσο πολύ τότε, γιατί ήταν στην καθημερινότητα μου,αλλά μετά και με το “Νικ Ο Κλοκ” ξαναθυμήθηκα τι σημαίνει αυτή η αγωνία», δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Γιατί αποχώρησε από τον Αlpha; «Ζήτησα αρκετά λεφτά τότε. Είχα πέσει λίγο στην παγίδα. Πίστευα ότι μπορεί να πάρω τα χρήματα που είχα ζητήσει...Ζήτησα κάποια αρκετά χρήματα, αλλά δεν έπαιρνα και λίγα. Δεν έπαιρνα 1 δραχμή και ζήτησα 180...Αφού δεν τα πήρα τότε, δεν ξέρω αν θα πάρω ποτέ κάτι τέτοιο...Αν μου τα δίνανε, όμως, δεν θα μπορούσα να κάνω πίσω από το “Δέστε Τους”», απάντησε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ