Εντός έδρας ήττα της ΝΕΠ από την Χίο

έχασε με 10-4

Η ΝΕΠ έχασε με 10-4 από την Χίο στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Ανδρών του πόλο.
Το συγκρότημα του Λάμπρου Αναστασόπουλου πλήρωσε τα προβλήματα με την απουσία των στρατευμένων Γιάννη Παπάκου, Βαγγέλη Βέρρα, Αποστόλη Καλούδη, Σπήλιου Καλούδη και Νίκου Τουλγαρίδη από τις τελευταίες προπονήσεις των «δελφινιών» (κάποιοι εκ των παραπάνω παικτών αγωνίστηκαν πάντως κόντρα στην Χίο, χάρη σε άδεια που πήραν από τις μονάδες τους), αλλά και την επέμβαση του Κωνσταντίνου Αντίοχου στο δόντι. Μάλιστα, ο έμπειρος πολίστας θα απουσιάσει από τις πισίνες για 15 ημέρες.
Η Χίος «καθάρισε» το παιχνίδι από το ξεκίνημα, όταν προηγήθηκε ακόμη και με το ευρύ 7-0, με τη ΝΕΠ απλά να μειώνει στο τέλος την εις βάρος της διαφορά.
Διαιτήτευσαν οι Μπιράκης και Μπουδραμής. Τα 8λεπτα: 0-2, 1-5, 0-3, 3-0. Τα γκολ της Χίου πέτυχαν οι Μιμίδης 1, Τεσάνοβιτς 2, Ν. Καρακάσης 4, Κανδιόγλου 1, Ντούλος 2.
ΝΕΠ: Παλληκάρης, Κανελλόπουλος, Καρακατσάνης 1, Τουλγαρίδης 2, Βέκκος, Καλιοράκης, Σπανογιάννης, Σπ. Καλούδης, Παπάκος 1, Καρράς, Κάτρας, Ιωαννίδης, Λιβαθηνός, Απ. Καλούδης.
 

Διαβάστε επίσης