Πάτρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει "σκηνικό πολέμου" ενόψει της άφιξης του υφυπουργού

Μιχάλης Σιδηρόπουλος στο tempo24.gr: Κάποια ακραία στοιχεία έχουν αναθαρρήσει μετα τα επεισόδια στην κομοτηνη

«Δεν θα δεχθούμε να στηθεί σκηνικό πολέμου», διαμηνύουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , ενόψει της σημερινής συγκέντρωσης που οργανώνεται με κεντρικό ομιλητή τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσο Πετρόπουλο.

Όπως ανέφερε στο tempo24.gr ο συντονιστής της Νομαρχιακής Αχαϊας Μιχάλης Σιδηρόπουλος , μετά τα γεγονότα  της Κομοτηνής, κάποια ακραία στοιχεία έχουν αναθαρρήσει και ετοιμάζονται να στήσουν ανάλογο σκηνικό.

Ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Σπαρτινό

 

«Εμείς δεν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση στον Εμπορικό Σύλλογο και στην είσοδο να βρίσκονται τα ΜΑΤ. Ωστόσο γνωρίζουμε πως ήδη έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις», σημείωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr οι αγρότες ετοιμάζουν εντυπωσιακή είσοδο με τα τρακτέρ στην  Πάτρα με προορισμό την πλατεία Γεωργίου, ενώ και άλλοι κλάδοι -όπως οι δικηγόροι- θα διαδηλώσουν με τα πανό τους την ώρα της εκδήλωσης.

Ενώ η Αστυνομία έχει ήδη λάβει μέτρα και έχει απαγορεύσει ακόμη και την στάθμευση αυτοκινήτων απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Κορίνθου.

Ο Τάσος Πετρόπουλος θα βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στην Πάτρα και έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των φορέων στις 5 το απόγευμα (δύο περίπου ώρες πριν την εκδήλωση) στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου.

Είναι ,ωστόσο, πιθανό την τελευταία ώρα να αλλάξει ο χώρος της συνάντησης , προκειμένου να αιφνιδιαστούν οι διαδηλωτές !

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ  

Διαβάστε επίσης