Ο “Νοτιάς” του Τ. Μπουλμέτη με την αιγιώτισσα Μαρία Καλλιμάνη

από Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στον “Απόλλωνα”

Με την πολυαναμενόμενη ταινία “Νοτιάς” του Τάσου Μπουλμέτη (δημιουργού της μεγαλύτερης επιτυχίας της τελευταίας εικοσαετίας “Πολίτικη Κουζίνα”) και μάλιστα σε πρώτη προβολή, συνεχίζονται οι προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο Αίγιο, με τέλεια ψηφιακή εικόνα και ήχο.

Ο “Νοτιάς”, με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη αιγιώτισσα ηθοποιό Μαρία Καλλιμάνη, θα προβάλλεται από Πέμπτη 14 έως Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, σε ώρες προβολών 6-8, 8-10 και 10-12.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες, φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες μ' ένα δικό του, ανατρεπτικό τρόπο. Οι ταραχώδεις δεκαετίες του '60, '70 και '80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. Στο ταξίδι του από την εφηβεία προς την ενηλικίωση θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης

Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα

Παίζουν: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης.

Διαβάστε επίσης