"Μελένια": Για μυρωδάτα και γευστικά ταξίδια όλη την ημέρα

το παραδοσιακό καφενείο στην πουκεβιλ 12 (πλησιον ταχυδρομείου)

Στην οδό Πουκεβίλ, στον αριθμό 12, στο κέντρο της Πάτρας (στο ύψος του Ταχυδρομείου), ανάμεσα στην Μαιζώνος και την Κορίνθου, ένα μαγαζί θα σας κλέψει την καρδιά με μια ματιά και μόνο.

Ο Δημήτρης Σαμαράς και οι συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει την "Μελένια". Ένα κουκλίστικο κατάστημα, γεμάτο μυρωδιές απο σπιτικά γλυκά και λαχταριστικά μεζεδάκια.

Η "Μελένια", το παραδοσιακό καφενείο θα σας ταξιδέψει σε γεύσεις και αρώματα μιας άλλης εποχής. Σπιτικά γλυκά, για να απολαύσετε τον μυρωδάτο καφέ σας. Αλλά και λαχταριστική πάστα φλώρα, φρεσκότατη μηλόπιτα, κέικ σοκολάτας, πορτοκαλόπιτα και μοναδική σοκολατόπιτα !

Κι αν βρεθείτε τις ώρες του μεσημεριού η "Μελένια" θα σας καλοδεχθεί με σπιτικούς μεζέδες για να συνοδεύσετε την μπύρα , το τσίπουρο, το ουζάκι σας. Παρέα με τους φίλους σας , ή και μόνος. Γιατί στο ¨Μελένια" η παρεϊστικη ατμόσφαιρα θα σας γεμίσει κάθε στιγμή με ξεχωριστές αναμνήσεις.

Από το πρωϊ μέχρι "ότι ώρα να είναι", όπως λένε οι άνθρωποι του "Μελένια", ένα γευστικό και μυρωδάτο ταξίδι θα σας περιμένει, στην Πουκεβίλ 12. 

Διαβάστε επίσης