Πάτρα: Η τραγωδία με το νεκρό κοριτσάκι στο Καραμανδάνειο - Γιατί έμενε στο νοσοκομείο το υγιές βρέφος; Τί λέει η διοικήτρια του ιδρύματος

νοσηλευόταν το αδερφάκι του

Η τραγωδία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Νεκρό κοριτσάκι πέντε μηνών βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων ξημερώματα Κυριακής. Το βρήκε η μητέρα του με την οποία κοιμόταν μαζί. Δίπλα τους, το αδερφάκι της άτυχης μικρούλας. Ένα αγοράκι 3 ετών, το οποίο νοσηλευόταν για κάταγμα στο πόδι.

(Η μητέρα του άτυχου βρέφους έχει υποστεί σοκ)

Σύμφωνα με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Β. Γεωργιοπούλου, η διοίκηση του νοσοκομείου ζήτησε να μεταφερθεί το μωρό με συγγενικό πρόσωπο εκτός νοσοκομείου. "Δυστυχώς όμως, δεν υπήρχε όπως μας είπε η μάνα δυνατότητα, δεν υπήρχε κάποιος που μπορούσε να πάρει το μωράκι κι εμείς φυσικά, δεν μπορούσαμε, όπως καταλαβαίνεται να αφήσουν έτσι το μωράκι". Σημειώνη κ. Γεωργιοπούλου, αναμένοντας όπως είπε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν: "Ξύπνησε το ξημερώματα της Κυριακής και αισθάνθηκε παγωμένο το παιδάκι. Αμέσως φώναξε τις νοσηλεύτριες, έγινε μεγάλη κινητοποίηση για να σωθεί, αλλά δυστυχώς ήταν νεκρό...", συμπληρώνει η διοικήτρια του νοσοκομείου. 

Όπως έχει ήδη γράψει το tempo24.news, η μητέρα δεν είχε που να αφήσει το βρέφος και το κρατούσε μαζί της. Το πρωί όμως όταν ξύπνησε, το βρήκε νεκρό. Οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το κοριτσάκι αλλά δεν τα κατάφεραν. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία. Η οικογένεια ζητά απαντήσεις προκειμένου να διαπιστώσει ποια είναι η αιτία που πέθανε το βρέφος. Αν δηλαδή έχασε την ζωή του από ασφυξία τη αγκαλιά της μάνας ή από κάποιο άλλο λόγο. Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στην Αστυνομία για κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερη.

http://tempo24.news/eidisi/197784/sygklonizei-i-ypothesi-me-to-nekro-vrefos-sto-karamandaneio-i-mitera-toy-den-mporei-na

"Κοιμόμασταν αγκαλιά" λέει η μητέρα. Το πρωί ξύπνησα να πάω τουαλέτα και τι να δω; Ήταν μελανιασμένο. Αρχισα να φωνάζω τους γιατρούς...Δνε ξέρω τι έγινε αυτό περιμένουμε να μάθουμε κι εμείς"

"Περιμένουμε να γίνει η νεκροψία να μάθουμε απο τι πήγε το παιδί, δεν μπορεί να πήγε τόσο άδικα" λέει ο επίσης νεαρός σύζυγός της.

 

Διαβάστε επίσης