2 σημεία που μάλλον αγνοείς ότι χρειάζονται concealer

Το κάνεις κι εσύ αυτό το λάθος;

Είναι ένα από τα βασικά εργαλεία για άψογο μακιγιάζ. Μπορεί να σε σώσει από μία νύχτα κούρασης και αυπνίες και είναι ικανό να μεταμορφώσει το βλέμμα αλλά και όλο το πρόσωπό σου με μία κίνηση. Φυσικά, ο λόγος γίνεται για το concealer που πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν το μακιγιάζ χωρίς αυτό.

Αυτό που κάνεις με το concealer σου μέχρι σήμερα είναι να το εφαρμόζεις στα μάτια για να τα φωτίσεις ή να καλύψεις τους μαύρους κύκλους σου. Άντε να το βάλεις και πάνω στο ενοχλητικό σπυράκι που πετάχτηκε την τελευταία στιγμή για να το καμουφλάρεις. 

Ωστόσο, πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν ακόμα 2 σημεία στο πρόσωπό σου που συχνά χρειάζονται concealer και είναι οι ρινοπαρειακές αύλακες και η περιοχή γύρω από το στόμα. Κι αυτό γιατί οι περισσότερες έχουν δυσχρωμίες στα συγκεκριμένα σημεία που πολλές φορές στερούν από το τελικό μακιγιάζ τη λάμψη και την νεανική όψη. 

Τι πρέπει να κάνεις; Με το πινέλο για το concealer παίρνεις λίγη ποσότητα και την απλώνεις πάνω στις γραμμές που σχηματίζονται δεξιά κι αριστερά από τα ρουθούνια αλλά και το στόμα. Στη συνέχεια, σβήνεις απαλά με το πινέλο ή τα δάχτυλά σου και συνεχίζεις κανονικά με το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Αν το δοκιμάσεις θα δεις ότι το αποτέλεσμα είναι σαφώς καλύτερο και το πρόσωπό σου θα είναι πιο φωτεινό και φρέσκο.