Bρήκαμε το στυλ φορέματος που έχει «βάλει φωτιά» στα Social Media

Και πιθανότατα το έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Όσο και να σε στεναχωρούν οι γραμμές που θα διαβάσεις παρακάτω εμείς οφείλουμε να σου πούμε για ακόμα μία φορά την αλήθεια, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος: «το καλοκαίρι οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του» και εσύ οφείλεις να το αποχαιρετήσεις όπως του αρμόζει.

Πώς δηλαδή; Mα φορώντας έστω και τώρα, έστω και στο παρά πέντε, το πιο στυλάτο φόρεμα της σεζόν, αυτό με τα βολάν. Κατά προτίμηση στην midi ή στην maxi εκδοχή του. Ένα κομμάτι που ταιριάζει άνετα τόσο σε αστικό περιβάλλον όσο και σε mood διακοπών, ενώ ενσωματώνει modern Spanish στοιχεία με girly attitude, συνθέτοντας ένα ρούχο που μπορείς να βάλεις με την ίδια ευκολία στη δουλειά, στις διακοπές, σε ένα βραδινό κάλεσμα, ακόμα και στην παραλία.

Τα βολάν στο κάτω μέρος της φούστας δίνουν κίνηση στο ρούχο και ταυτόχρονα εξισορροπούν την περιφέρεια και τους μηρούς με το πάνω μέρος του σώματος. Από την άλλη, αν τα βολάν είναι και στο ντεκολτέ του ρούχου τονίζεται τα μπούστο και φαίνονται μικρότερα τα μπράτσα. Μπορείς, αν θες να κάνεις ακόμα πιο κομψό το δικό σου φόρεμα με βολάν, να βάλεις μία δερμάτινη ζώνη στη μέση και χρυσά κοσμήματα κάνοντας layering. Tres chic!