«Ρινγκ» η παραλία του Ψαθοπύργου για τις ξαπλώστρες

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην παραλία του Ψαθοπύργου στην Πάτρα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής με θεατές κατοίκους και διερχόμενους. Ήταν 2.30 περίπου το μεσημέρι ότι μια λουόμενη, κάτοικος της περιοχής, πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα στα αριστερά του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στην παραλία.
Στο συγκεκριμένο σημείο, όπως καταγγέλλει η ίδια  έχουν τοποθετηθεί ξαλώστρες, ομπρέλες, ακόμη και τραπέζια από παραθεριστές που μένουν σε ενοικιαζόμενα απέναντι από την παραλία. Όπως λέει, όλος αυτός ο εξοπλισμός αφήνεται μόνιμα εκεί, με αποτέλεσμα η παραλία να έχει μετατραπεί σε … ιδιωτική και να μην μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτή άλλος λουόμενος. Μάλιστα, όπως λέει, η μια ομπρέλα ήταν τόσο μεγάλη που έκρυβε και τα σήμα της τροχαίας που αφορά την απαγόρευση της στάθμευσης.
Η λουόμενη της ιστορίας, στην προσπάθειά της να βρει ένα χώρο να απλώσει την πετσέτα της για να κάνει μπάνιο, έσπρωξε τις ξαπλώστρες, οι οποίες εκείνη τη στιγμή ήταν άδειες.
Ξαφνικά εμφανίστηκαν οι έχοντες τοποθετήσει εκεί τις ξαπλώστρες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την μετακίνηση.
Τότε ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου λογομαχία, η οποία κατέληξε σε ύβρεις ένθεν κακείθεν με θεατές τους περαστικούς που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Όταν μάλιστα η λουόμενη άκουσε έναν από τους υβριστές της να χρησιμοποιεί εναντίον της μια ακραία έκφραση, του έριξε ένα μεγαλοπρεπές χαστούκι και ακολούθησαν σπρωξιές.
Το σκηνικό αντελήφθη ο άντρας της ο οποίος έσπευσε να την υπερασπιστεί. Τότε η σύρραξη γενικεύτηκε, με άλλους τέσσερις να σπεύδουν να βοηθήσουν την αντίπαλη πλευρά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέα σύρραξη και σπάσουν ακόμη και τα γυαλιά του.
Για το θέμα ενημερώθηκε η αστυνομία, αργότερα, αφότου η λουόμενη και σύζυγός της επέστρεψαν στο σπίτι τους καθώς ο άνδρας είναι υπερτασικός και μετά τον καυγά η πίεσή του έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Τελικά ο καυγάς έληξε χωρίς να κατατεθούν μηνύσεις, ωστόσο το συμβάν φέρνει στο φως το πρόβλημα της κατάληψης της παραλίας από…. ονοματισμένες ξαπλώστρες που δεν αποκλείεται να προκαλέσει ανάλογα επεισόδια στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ