Lindsay Lohan: Το εντυπωσιακό της look για τα γυρίσματα του νέου της reality και η δημόσια επίπληξη στις εργαζόμενές της!

Η Lindsay Lohan δεν λέει να φύγει από το αγαπημένο της ελληνικό νησί! Το “άτακτο” κορίτσι του Hollywood για ακόμη μια χρονιά επέλεξε να έρθει από το Los Angeles στην Μύκονο. Φυσικά, η χολιγουντιανή ηθοποιός δεν έρχεται στο νησί των Ανέμων μόνο για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές αλλά και για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και στη Μύκονο (αλλά και στην Ρόδο) βρίσκεται το νέο της club που φέρει το όνομά της!

Έτσι, η Lindsay περνάει όλη τη μέρα της στο Lohan Club, στο Καλό Λιβάδι και δεν σταματά τις βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Βέβαια, παράλληλα με την δουλειά και την καλοπέραση στο νησί των Ανέμων… η LiLo ξεκίνησε και τα γυρίσματα για το νέο reality show για την αμερικανική τηλεόραση, με τίτλο «Lohan Beach Club».

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε για ακόμη μια φορά την Lindsay Lohan με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Lohan Club, Παναγιώτη Σπέντζο, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Η 32χρονη ηθοποιός εντυπωσίασε με το μακρύ, see through φόρεμα που φορούσε, το οποίο συνδύασε με ζώνη Moschino, απογειώνοντας το στυλ της!

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες προκλήθηκε σάλος στα ξένα ειδησεογραφικά sites με ένα δημόσιο σχόλιο της ηθοποιού, στο επίσημο Instagram της επιχείρησής της στην Ρόδο. Η Lindsay Lohan ανακάλυψε πως δύο εργαζόμενές της στο Lohan Club… δεν φορούσαν τα ίδια παπούτσια, με συνέπεια η ηθοποιός να τις κατσαδιάσει δημόσια! Πιο συγκεκριμένα, η 32χρονη ηθοποιός έγραψε σχόλιο κάτω από την φωτογραφία να φορούν από εδώ και πέρα τα ίδια παπούτσια… αλλιώς θα απολυθούν!

«Να φοράτε τα ίδια παπούτσια παρακαλώ. Αλλιώς θα απολυθείτε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: NDP

Πηγή:Tlife

Διαβάστε επίσης