Σε στενεύουν τα παπούτσια σου; 3 τρόποι για να «ανοίξουν» στο λεπτό

Είμαστε αυτές που θα σου δώσουν τη λύση «όταν το λάθος έχει ήδη συμβεί».

Είτε έχεις αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια online, είτε τα έχεις φορέσει μέσα σε κάποιο κατάστημα χωρίς όμως να έχεις καταλάβει ακριβώς την φόρμα τους, είναι πολύ πιθανό να έχεις βρεθεί μέσα στο σαλόνι του σπιτιού σου με ένα κουτί στα χέρια σου το οποίο περιέχει κάτι που σε πιέζει.

Όχι ψυχολογικά, αλλά πρακτικά και πιο συγκεκριμένα πιέζει τα πόδια σου και τα κάνει να ασφυκτιούν μέσα στα καινούργια σου παπούτσια, όσο ωραία και αν είναι αυτά. Αλλά πριν πανικοβληθείς και αρχίσεις να ψάχνεις τρόπους να τα επιστρέψεις και να πάρεις πίσω τα χρήματά σου, διάβασε το παρακάτω άρθρο και θα δεις ότι υπάρχουν τρεις εύκολοι και πρακτικοί τρόποι για να «ανοίξει» το ζευγάρι που σε στενεύει.

#1 Η πιο διαδεδομένη συμβουλή είναι να τα φορέσεις και να τα περπατήσεις για κάποιες ώρες μέσα στο σπίτι. Αλλά μην το κάνεις έτσι απλά, να το κάνεις φορώντας μέσα από αυτά ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες οι οποίες πρέπει να είναι και υγρές. Αφού περπατήσεις για λίγο, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και στέγνωσε για 2 λεπτά με το πιστολάκι των μαλλιών τα σημεία που σε πιέζουν περισσότερο.
#2 Γέμισε δύο σακουλάκια με νερό, βάλ’ τα μέσα στο ζευγάρι και τοποθέτησέ το στην κατάψυξη για αρκετές ώρες. Μπορεί όταν δοκιμάσεις να τα φορέσεις για πρώτη φορά να είναι σκληρά αλλά θα δεις ότι σε λίγο θα τα νιώθεις πιο άνετα στο πόδι σου.
#3 Βάλε λίγο οινόπνευμα σε ένα μπουκαλάκι με σπρέι και να ψέκασε τα σημεία του παπουτσιού σου που είναι στενά. Στη συνέχεια φόρεσέ τα για λίγο και περπάτησέ τα μέσα στο σπίτι. Το οινόπνευμα θα βοηθήσει το δέρμα να χαλαρώσει και σε λίγες ώρες τα παπούτσια σου θα είναι σχεδόν φαρδιά (υπερβάλουμε οκ αλλά κατάλαβες τι θέλουμε να πούμε).