Τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς σε Αττική και Έβρο

Τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς, στην Αττική και στην Ορεστιάδα, έγιναν απο ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η μία περίπτωση αφορά έναν Γκανέζο πολίτη, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (15.08.2018) για εμπρησμό στο Αττικό Αλσος. Πρόκειται για έναν 41χρονο, ο οποίος φέρεται ότι έβαλε την φωτιά στο Αττικό Άλσος προχθές, Τρίτη, το βράδυ. Η πυρκαγιά σβήστηκε αμέσως, πριν προλάβει να πάρει διαστάσεις, ενώ ο 41χρονος εντοπίστηκε μετά απο ματρυρίες κατοίκων της περιοχής και ομολόγησε την πράξη του. Κατά την προανάκριση ισχυρίστηκε ότι έβαλε τη φωτιά για να διώξει τα κουνούπια που τον ταλαιπωρούσαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ένας 28χρονος Πακιστανός στο Περιστέρι, ο οποίος σήμερα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έβαλε φωτιά σε απορρίμματα, που επίσης σβήστηκε έγκαιρα.

Τέλος, στα Ρίζια Ορεστιάδας συνελήφθη σήμερα ένα 77χρονος, γιατί χτες στις 20.34 το βράδυ έβαλε φωτιά για να κάψει ξερά χόρτα, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά. Και σε αυτή την περίπτωση, η φωτιά σβήστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική. Και οι τρεις οδηγήθηκαν σήμερα στους αρμόδιους εισαγγελείς.

newsit.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ